luni, 19 martie 2012

[INFO] Breaking News.....Curs euro ISTORIC!

Parca au innebunit posturile TV cu aceasta stire. Ce tot anunt eu si alti economisti de vreo saptamana incoace, mai exact de la anuntul de crestere a salariilor se intampla. Cursul euro s-a oprit azi la 4.3783 dar neoficial a fost si la 4.39. Insa ce doresc sa subliniez este stangacia din mass-media romaneasca si mai ales factorul psihologic pe care il creeaza tinand cont ca aceasta stire ajunge si in ziare. Sa nu va ganditi ca ma refer la faptul ca lumea da buluc la casele de schimb ci la faptul ca pentru comercianti au inca un pretext pentru cresterea preturilor. 

Pentru a calma piata, BNR a aruncat azi pe piata o gramada de euro mult mai hotarat ca ieri formand un prag greu de atins pentru cei ce mizeaza pentru crestere in continuare a cursului euro. Tot mai mult ne apropiem in aceasta luna de un curs de 4.40...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com