miercuri, 28 martie 2012

[INFO] Murfatlar si-a anuntat insolventa

Murfatlar a anuntat intr-un comunicat de presa intrarea in insolventa. Acesta situatie a liderului pe piata vinurilor a fost generat de probleme aparute in recuperarea banilor de la firmele carora le-a vandut vin. In contradictoriu, anul 2011 a fost unul extrem de bun pentru societate inregistrand o crestere a cifrei de afaceri cu 32% iar a productiei cu 8%. Mai exact, firma a vandut putin mai mult dar mult mai scump.

Sa nu intelegeti ca insolventa reprezinta falimentul firmei, ci protectia pe care o ceri in momentul in care nu iti poti plati datoriile din cauza lipsei banilor. Ba mai mult, Murfatlar sunt cei care s-au promovat cel mai mult si cel mai agresiv intelegand ca brand-ul iti vinde produsul (ex. vinurile franceze) iar de curand, firma si-a anuntat intentia de a mari reteaua de crame in toata tara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com