miercuri, 28 martie 2012

[INFO] Ai datorii la bugetul statului...verifica!

Va punem la dispozitie lista contribuabililor mici si mijloci care au inregistrat restante la plata obligatiilor catre bugetul statului pana la data de 31.12.2011.
x
Lista datornicilor are peste 6725 de pagini, asa ca s-ar putea sa intampinati greutati in incarcarea paginii (depinde de viteza la net de care dispuneti). O alta solutie, este CLICK AICI! unde veti introduce numele societatii si imediat va apare datoriile cu care sunteti inregistrat la ANAF. In situatia in care nu va gaseste...ati scapat! ceea ce inseamna ca sunteti la zi cu platile.

2 comentarii:

Anonim spunea...

se aplica si PFA? sunt inclusi in aceasta lista?

Unknown spunea...

Nu!

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com