luni, 23 iulie 2012

[INFO] Nokia Lumia 800 - telefonul contabilului destept

Stiti bine ca de ceva timp cautam un telefon care sa imi ofere backup si interconectivitate facila la elementele de baza cu care interactionez cu clienti mei. Pentru ca citesc zilnic despre gadgeturi pe ww.computerblog.ro, am reusit sa citesc un review pentru acest model. Ei, l-am cumparat si sunt foarte multumit de el si din acest motiv doresc sa vi-l prezint si voua.


Telefonul este aproape identic cu N9. Consider ca modelul N9 a fost un teaser sau un model test pentru generatia Lumia. Ce veti considera intr-adevar extraordinar la acest telefon, o data pornit, se configureaza singur destul de rapid. Interfata pe care o ofera sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango este destul de intuitiva. Display-ul este unul AMOLED care se vede excelent pe fundal negru. Acest fundal negru are rolul si de a prelungi viata bateriei pe langa cel estetic. De asemenea, Nokia se lauda cu un ecran ce face fata zgarieturilor prin Gorilla Glass.

IE9 browser si download-urile se misca foarte bine iar lag-urile pe care le intalniti pe celelalte telefoane in browser sau in meniu, sunt istorie.


Ca si aspect, ce sa va spun, mie imi place si arata excelent. Sta bine in mana iar daca il strangem nu auzim niciun sunet.

Acum sa ajung exact unde ne intereseaza pe noi contabilii, solutiile cu care vine acest telefon sunt gigantice. El are mai multe aplicatii si solutii software dezvoltate de Microsoft. Cele mai importante sunt aplicatiile Office si Skydrive.


Pentru ca cred ca toti stim care sunt aplicatiile Office (Excel, Word, etc.), voi prezenta optiunea Skydrive. Microsoft iti ofera un spatiu stocabil pe serverul sau de 25 GB. Interfata este una simpla si ca iti ofera 5 taburi: fisiere, documente, fotografii, documente recente si partajate. File Managementul este la fel de simplu si foarte bine pus la punct. Functiile pe care le puteti folosi sunt cele binecunoscute de cut, copy, paste, delete si partajare. Cum spuneam, spatiu de stocare este mai mult decat suficient, in cei 25 GB ai oricand acces la documentele tale si poti sa faci un backup periodic la soft-ul contabil (acestea nu depasesc de obicei 100mb). Skydrive este integrat pe dispozitivele WP, in timp ce IOS are nevoie de instalare prin App Store. Mai exact, tot ce uploadezi pe Skydrive poti avea imediat acces dupa orice dispozitiv cu conexiune la internet. Cel mai important atuu, este gratuit. Totusi, Skydrive are impuse si limitari: fisierul uploadat nu poate depasi 100 mb (va recomand la backup contabil arhiva partajata in fisiere mai mici de 100mb) iar fisierele audio si video nu pot fi deschise direct.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com