marți, 10 iulie 2012

[INFO] ANAF a lansat Serviciul TelVerde Anticorupţie: 0800.800.085


ANAF informează că luni, 9 iulie a.c., Ministerul Finanţelor Publice a lansat Serviciul TelVerde Anticorupţie.
Măsura face parte din Planul naţional de acţiune pentru implementarea Strategiei naţionale anticorupţie 2012-2015 şi are ca scop sprijinirea publicului care consideră că a descoperit sau a fost afectat de acte de corupţie sau alte nereguli în relaţia cu Ministerul Finanţelor Publice şi instituţiile subordonate.

Serviciul TelVerde Anticorupţie, număr de telefon 0800.800.085, este destinat primirii apelurilor telefonice şi înregistrării sesizărilor privind nereguli, abateri sau acte de corupţie înfăptuite de către funcţionari din cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi instituţiile subordonate: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Garda Financiară, Autoritatea Naţională a Vămilor, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor şi Comisia Naţională de Prognoză.

Serviciul este gratuit şi pune non-stop la dispoziţia cetăţenilor o căsuţă vocală, care preia automat apelurile. Apelantului îi răspunde un robot care după mesajul introductiv, îi solicită datele de identificare şi îl îndrumă către instituţia competentă în funcţie de obiectul sesizării.

via: DGFPVL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com