luni, 9 iulie 2012

[EDITORIAL] SONDAJ IMAS: Demiterea lui Traian Basescu


Duminica, site-ul www.europafm.ro, a dat publicitatii un sondaj complet IMAS prin care se prezinta sansele de demitere a lui Traian Basescu. Sondajul a fost realizat în perioada 5 - 7 Iulie, prin metoda CATI, pe un eșantion reprezentativ la nivel național. În populația țintă a sondajului se află persoanele cu vârsta de 18 ani şi peste, care locuiesc în România. Astfel, la intrebarea: Traian Băsescu va fi demis la referendum?
x
64,3 % dintre participanții la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, vor vota pentru demiterea acestuia, arată sondajul IMAS pentru Știrile Europa FM.

27,4% dintre cei care vor merge la urne afirmă că vor vota împotriva demiterii lui Traian Băsescu.

8,3 % nu știu sau nu răspund.

Pentru că marja de eroare a sondajului este de +/- 3%, procentele înregistrate la început de campanie sunt în mod evident defavorabile lui Traian Băsescu.
x
De asemenea, 80% din cei care au participat la sondaj si-au exprimat interesul de a participa la referendum:

79,8% dintre românii cu drept de vot intenționează să se prezinte la urne în cadrul referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, potrivit unui sondaj realizat pentru Europa FM de IMAS.

15,2% dintre respondenți spun că nu vor merge la vot.

5% nu știu sau încă nu s-au decis.
x
via: europafm.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com