luni, 30 iulie 2012

[INFO] Informatii privind introducerea parafelor anuale pentru contabili


Prin Hotararea Consiliului Superior nr. 12/262 din 22 martie 2012 s-a aprobat ca incepand cu 1 ianuarie 2013 sa se introduca parafa cu valabilitate anuala.

Aceasta se va aplica pe toate contractele, lucrarile, rapoartele si alte documente ce intervin intre membrii CECCAR si clientii sau beneficiarii lucrarilor acestora.

Parafele vor fi predate in luna decembrie a anului in curs si ianuarie a anului viitor membrilor care indeplinesc conditiile de exercitare a profesiei in anul respectiv (2013), odata cu obtinerea vizei pe carnetul de expert contabil sau contabil autorizat, conform reglementarilor Corpului.

Astfel vechile parafe devin nule incepand cu 01.01.2013.

Membrii care doresc sa obtina viza pentru anul 2013 vor completa o cerere de pe site-ul www.ceccarbucuresti.ro si pe care o vor trimite pe adresa de mail ceccarbuc@ceccarbuc.ro sau o pot aduce la sediul filialei.

Termenul initial pentru trimiterea cererilor a expirat la data de 12.07.2012, dar cum majoritatea expertilor nu au luat la cunostinta de informatie decat foarte tarziu, probabil va exista o prelungire a acestuia.


via: www.ceccarbucuresti.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com