marți, 8 martie 2011

IMPORTANT! - EMCS-RO si celelalte declaratii ce trebuiesc depuse pana pe 15 martie

1.Declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile EMCS-RO (depunerea online obligatorie). Dintre acestea amintim:

Depunerea jurnalelor privind livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie/navigatie pentru luna precendenta de catre antrepozitarii autorizati pentru productie/depozitare.

Depunerea jurnalelor privind achizitiile/ livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie/ navigatie pentru luna precendenta de catre antrepozitarii autorizati pentru depozitare.

Depunerea Situatiei centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna pentru luna precendenta de catre operatorii economici care detin autorizatie de utilizator final. (alcoolul etilic si a produse alcoolice).

Depunerea Situatiei centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse accizabile pentru luna precendenta de catre destinatarii inregistrati si reprezentantii fiscali pentru achizitiile si livrarile intracomunitare de produse accizabile

Depunerea Situatiei centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse energetice pentru luna precendenta de catre operatorii economici care detin autorizatii de utilizator final.

Depunerea Evidentei achizitionarii, utilizarii si returnarii marcajelor pentru luna precendenta de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de produse supuse marcarii.

Depunerea situatiei cu privire la produsele accizabile pentru luna precendenta de catre antrepozitarii autorizati pentru productie si pentru depozitare produse accizabile, precum si terminalul petrolier cu iesire in port autorizat ca antrepozit fiscal pentru operatiunile desfasurate in incinta acestuia.

Pentru mai multe informatii:

CLICK AICI!pentru detalii privind depunerea dosarului;

CLICK AICI!pentru instalarea sistemului EMCS-RO;

CLICK AICI!(instructiunile se regasesc dupa Ordinul dedicat ajutorului social) pentru instructiunii de completare si depunerea declaratiilor online conform Ordinului nr.26 din 12.01.2011

2. Declaraţia recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare pentru obligaţiile de declarare aferente operaţiunilor desfăşurate în luna februarie 2011, formular 390 VIES. Reglementare: art. 156 indice 4 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare; OPANAF nr. 76/2010.

3.Declaraţia anuală de venit pentru asocierile fără personalitate juridică, pentru anul 2010, formular 204. Se depune de asocierile fără personalitate juridică, constituite între persoane fizice; Reglementare: OMEF nr. 2.371/2007.

4.Declaraţiei privind veniturile estimate pentru asocierile fără personalitate juridică, constituite între persoane fizice, formular 223, de către asocierile care în anul anterior au realizat pierderi şi cele care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum şi cele care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puţin 20% faţă de anul fiscal anterior. Reglementare: OMEF nr. 2.371/2007.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com