joi, 24 februarie 2011

Update - State de plata online sau pe suport electronic de la 1 ianuarie 2011

In urma mesajelor primite, va aduc la cunostinta ca statele de plata nu se depun inca pe suport electronic. Se vor pastra in format hartie la sediu societatii, in ciuda motificarii legii 130/1999 prin Ordonanta aprobat de Guvern prin care se prevedea ca incepand cu 01.01.2011, contractele de munca (prin REVISAL) si statele de plata vor fi depuse de angajatori la ITM pe suport electronic. Totusi se asteapta o actualizare a programului REVISAL in care va exista si aceasta optiune. Momentan este in stadiu de proiect.

Va recomand utilizatorilor de Windows 7 ce folosesc programul REVISAL si au probleme cu functionarea optima a programului sa citeasca urmatorul articol: CLICK AICI !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com