vineri, 11 februarie 2011

IMPORTANT! - NU UITATI sa depuneti decontul de TVA - D300 cei ce au solicitat eliminarea din evidenta platitorilor de TVA

Termenul de depunere a decontului de TVA (300) pentru cei ce au solicitat scoaterea din evidenţa persoanelor înregistrate în scopuri de TVA, adica conform art. 153 din Codul Fiscal, care, în cursul anului 2010, nu au depăşit plafonul de scutire de 35.000 euro calculat la cursul de schimb de la data aderării României la UE, 3,3817 lei/euro (119.000 lei), este 25.02.2010. În acest ultim decont de TVA, contribuali au obligaţia să evidenţieze valoarea rezultată ca urmare a efectuării tuturor ajustărilor de taxă, pentru bunurile mobile aflate în stoc, serviciile neutilizate şi bunurile imobile, la data de 31 ianuarie 2011, în conformitate cu prevederile art. 148 şi 149 din Codul Fiscal.

Anularea înregistrării în scopuri de TVA va fi valabilă din prima zi a lunii următoare celei în care s-a solicitat scoaterea din evidenţă, respectiv din 1 februarie 2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com