marți, 17 aprilie 2012

[INFO] DD, cat tupeu!!! (ultimul articol despre acest individ)



Pentru prima oara DD a recunoscut ca OTV se afla in insolventa dar sa vedeti ce tupeu. DD cere bani de la popor sa salveze OTV: “Dacă vreţi să ajutaţi OTV să iasă din insolvenţă puteţi face donaţii pentru FUNDAŢIA TINERILOR JURNALIŞTI în contul XXXX”
x
DD afirma că insolvenţa este un montaj al ANAF, motivat politic, şi are la bază o datorie mai veche a liderului PP-DD, de cca 700 de milioane de lei vechi, care ar fi fost compensată de mult. În aceste condiţii e greu de înţeles pentru ce ar fi folosiţi banii donaţi de public. 
x
PS: Oameni buni nu va lasati pacaliti!!! Este ultima oara cand va mai scriu despre DD pentru ca realizez ca ii fac publicitate gratuita iar ignorarea lui este solutia.
x
Articole asemanatoare:
x
via: rtv.net


1 comentarii:

Dan Trofin spunea...

sarlatanul asta falit si ipocrit cu Maibach si iaht prosteste prostii si le inoculeaza acestora mesaje si solutii salvatoare care nu stau in picioare.
el e dator la stat si ma enerveaza cel mai mult nu neaparat ca are o armata de asistati social si ingusti mintal care-i sorb emisiunile si il vor vota.
daca e sa fim sinceri, Robert : cred ca pe toti ne doare ca nu ies la vot aceia din MAJORITATEA TACUTA cum au fost numiti.
acei romani educati, peste media de studii, venituri si ambitii de la viata, saturati (pe buna dreptate) de clasa politica, inclusiv de Dan Senzationescu.
uite asa, ajung OTV-istii sa ne dicteze noua viitorul, cum era sa o faca si PRM-istii in 2000.
uite d'aia, ies io la vot pentru ca nu suport ca votul meu, al tau si al altora care nu inghitim galustile de la OTV, sa fie amestecat cu cele obtinute prin : cumparare, manipulare, etc.
ps : nu faci reclama PP-DD pentru ca targetul lor nu este in zona de online. e bine cand semnalezi orice chestie care nu sta in picioare la pp-dd, cu toate ca am sta mult sa scriem de prostiile lui, daca le-am analiza pe toate.
sa ai bafta, man ;)

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com