vineri, 28 ianuarie 2011

Recomandare de weekend: Australia, Roa - Neplace, Guess Who - Manifest

În Australia, cu puţin înainte de Al Doilea Război Mondial, aristocrata Sarah (Kidman) moşteneşte o fermă de vite. Atunci când magnaţii locali ai creşterii vitelor complotează pentru a-i lua pământul, moştenitoarea se aliază cu un fermier scăpătat, pentru a-şi duce cireada de 2000 de vite la loc sigur, prin cel mai aspru ţinut australian. Cei doi, între care se naşte o poveste de dragoste, vor fi şi martorii bombardamentului japonez al oraşului Darwin.

Film de acţiune şi aventură, cu un amestec de suspens şi dragoste.

Filmul este povestit de un copil, Nullah (Brandon Walters), care are mamă aborigenă şi tată alb. Nullah ni-l prezintă pe bunicul său, King George (David Gulpilil) un vraci aborigen care are apariţii ciudate în momentele cheie ale filmului, încercând prin magie şi incantaţii să influneţeze în bine cursul evenimentelor.

Desigur că este extrem de dificilă urmărirea povestirii în câteva cuvinte. Filmul este bine jucat de Kidman, Jackman, Walters şi ceilalţi.




Weekend placut tuturor!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com