marți, 11 ianuarie 2011

IMPORTANT! - Documentele necesare pentru scoaterea din evidenta ca platitor de TVA

Prin OUG nr. 117/2010 au fost introduse prevederi prin care persoanele impozabile inregistrate in scopuri de taxa pe valoarea adaugata, care in cursul unui an calendaristic nu depasesc plafonul de scutire de 35.000 euro prevazut la art.152 din Codul fiscal, respectiv plafonul de 119.000 lei, calculat in lei la cursul valutar comunicat de Banca Nationala a Romaniei la data aderarii, pot solicita organelor fiscale scoaterea din evidenta persoanelor inregistrate in scopuri de TVA.

Documentele necesare pentru scoaterea firmei din evidenta platitorilor de TVA:

1. Declaratia 096 - NOU! - Declaratie de mentiuni privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA in cazul persoanelor impozabile, inregistrate in scopuri de TVA conform art.153 din Codul fiscal, care in cursul unui an calendaristic nu depasesc plafonul de scutire prevazut la art.152 din Codul fiscal
CLICK AICI !!! pentru a downloada in format PDF

2. Declaratia 010 pentru societatile comerciale sau Declaratia 070 pentru intreprinderile individuale.
CLICK AICI DECLARATIA 010 - model 2011!!! sau CLICK AICI DECLARATIA 070!!!

3. Certificatul emis de ANAF ce atesta calitatea dvs de platitor de TVA (original)

! termen de depunere - 20.01.2010
! pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ma contactati prin folosirea formularului de contact

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com