miercuri, 12 ianuarie 2011

INFO - Focsani 24 februarie 2011 - Seminar de perfectionare manageriala

In Focsani se va organiza pe 24 februarie un seminar de perfectionare manageriala, cu accent pe servicii TIC in afaceri. Seminarul e gratuit si din cate am inteles, este destul de bun pentru oamenii din IMM-uri.

Se adreseaza in principal intreprinzatorilor existenti si managerilor din micro-intreprinderi / IMM-uri, dar si angajatilor potential promovabili in functii de conducere si vor avea scopul de a creste competentele manageriale ale acestor membri ai grupului tinta.
Alaturi de componenta teoretica, care va aborda tehnici moderne de conducere a afacerilor, in cadrul seminariilor vor fi prezentate instrumente inovatoare si eficiente oferite de tehnologiile TIC in afaceri si oportunitatile si avantajele oferite de virtualizarea serviciilor TIC pentru IMMuri.

Seminariile vor avea si o componenta practica, bazata pe aplicatii de utilizare a unor instrumente TIC de conducere a afacerilor.
Pentru inscrierii va rog utilizati formularul de contact al site-ului.

Alte informatii: http://www.im3.ro/node/27

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com