marți, 4 ianuarie 2011

Comunicat ITM - activitatile care nu vor mai fi efectuate


Incepand cu 01.01.2011 se abrogă dispoziţiile DECRETULUI nr.92/1976 privind carnetul de muncă şi orice alte dipoziţii contrare.

Nu se vor mai efectua activităţile prevăzute de Legea 130/1999 (*republicată*).

Începând cu data de 01.01.2011 nu se vor mai presta la I.T.M. servicii de înregistrare şi depunere a documentelor cu privire la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea raporturilor de muncă, cu excepţia documentelor întocmite anterior datei 31.12.2010 care se vor înregistra şi depune în termenul legal la I.T.M.

Angajatorii care au obţinut aprobarea de păstrare şi completare a carnetelor de muncă la sediu: - vor proceda la completarea acestora conform Anexei 1:
- începând cu data de 01.02.2011 şi până la data de 31.03.2011 carnetele de muncă astfel completate vor fi prezentate la I.T.M., după o eventuală programare, în vederea certificării şi contrasemnării, pentru legalitate, a înscrierilor efectuate
- vor proceda la eliberarea acestora titularilor, în mod eşalonat, până la data de 30.06.2011, pe bază de proces verbal individual de predare-primire.

Carnetele de muncă păstrate şi completate de către I.T.M. se predau angajatorilor pe bază de proces verbal de predare primire până la data de 30.06.2011.

! Atentie ! In concluzie, deciziile de majorare a salariilor angajatilor conform salariului minim pe economie pentru anul 2011, nu se vor mai primi de catre I.T.M.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com