joi, 24 ianuarie 2013

[ULTIMA ORA] Impozitul pe venitul micro este obligatoriu de la 1 februarie

Ultima stire "bomba" a guvernului este adusa de OG nr.8/2013 prin care contribuabili cu cifra de afaceri sub 65.000 de euro, indiferent de numarul angajatilor, sunt obligati la plata impozitului pe venitul microintreprinderilor de 3%.

Noile conditii din art.112^1 din Codul Fiscal a fost modificate, astfel firmele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • realizeaza venituri, altele deca cele din activitati bancare, asigurari, al pietei de capital, jocuri de noroc, consultanta si management;
  • a realizat venituri sub 65.000 euro (aprox. 287.500 ron);
  • capitalul social al persoanei juridice este detinut de persoane, altele decat statul sau autoritati locale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com