joi, 10 ianuarie 2013

[INFO] Ce trebuie sa faci pentru a putea utiliza programul de contabilitate pe un dispozitiv cu Android

Sub deviza "Daca contabili vor, pot!", am cumparat o tableta (urmeaza dockingul tf700) cu Android. Problema ar fi ca programele de contabilitate ruleaza sub sistemul de operare Windows. Astfel, ai nevoie de un emulator de Windows. 

Windows pe Android:
Pentru ca exista pe Android Market si Google Play, este destul simplu de instalat aplicatia. Mai multe informatii gasiti aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motioncoding.emulator&hl=ro

Android pe Windows:
1. Descarca aplicatia dupa aceasta adresa: http://developer.android.com/sdk/index.html
2. Instaleaza-l (ex: C:\Program Files\Android)
3. Lanseaza executabilul “SDK Manager.exe”
4. Se va lansa “Android SDK and AVD Manager”. “Installed packages” vor apare categorii ce trebuie selectate. Pe pop up “Choose Packages to Install”, vor exista pachete selectate . Mergeti mai departe cu un click pe “Install”.
5. Selectati “Virtual Devices”. Apoi click “New” si introduceti numele. Selectati “Android 2.2 – API Level 8”, marimea “512” si “Built-in” si va apare “WVGA854” si da-ti click pe “Create AVD”.
6. Odată terminat selectati dispozitivul virtual creat și faceți click pe Start. Puteți găsi "Start" de pe panoul din dreapta din imaginea de mai sus indicat. Dacă faceți click pe "Start", se va lansa un alt tip pop-up, ce va spune doar "Launch" și continuați.

2 comentarii:

soft contabilitate spunea...

Recomnandam acest soft pentru toti contabilii.

Anonim spunea...

o mizerie de aplicatie buna la nimic, consuma bateria degeaba!

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com