miercuri, 9 ianuarie 2013

[IMPORTANT] Declararea profitului pentru anul 2012

Pe 25 ianuarie avem termen de depunere pentru D100 dar in niciun caz pentru profitul din decembrie sau ultimul trimestru din 2012. 

Contribuabili platitori de impozit pe profit sunt obligati sa declare acest impozit pana cel tarziu pe 25 februarie in cazul ONG sau celor ce obtin venituri din cultivarea cerealelor/plantelor tehnice iar celelalte tipuri de societati, au termen 25 martie. Declararea impozitului se face prin declaratia 101 "Declaratia privind impozitul pe profit" cod 14.13.01.04. 

ATENTIE!!! Corectarea declaratiei depuse se va face printr-o declaratie rectificativa, bifand "X" in spatiul special pentru astfel de cazuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com