miercuri, 23 ianuarie 2013

[INFO] ATENTIE! PFA-uri/II/AF...S-a modificat nivelul minim al venitului lunar asigurat


In proiectul asigurarilor sociale pe 2013 se modifica salariul mediu brut pe economie la 2.223 lei. Astfel, plafonul maxim al bazei de calcul a contributiei de asigurari sociale creste de la 10.585 lei, la 11.115 lei

De asemenea, nivelul minim al venitului lunar asigurat inscris in declaratia individuala de asigurare sau in contractul de asigurare sociala creste de la 741 lei, la 778 lei iar nivelul maxim este de 11.115 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com