miercuri, 25 ianuarie 2012

[IMPORTANT] Declaratii ce au termen 31.01 a.c.


  • Declaraţia de înregistrare fiscală/de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, formular 010. Se depune de către persoanele juridice, plătitoare de impozit pe profit sau plătitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderii care optează pentru plata impozitului pe veniturile microîntreprinderii sau impozit pe profit. Reglementare: art. 112 indice 2; art. 112 indice 8 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Declaratie privind venitul estimat,  formularul 220. Au aceasta obligatie persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale care opteaza pentru schimbarea modului de impozitare (in sistem real sau la norma de venit) care va fi folosit in anul 2011.
Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com