marți, 26 iunie 2012

[INFO] Transforma deseurile de ambalaje in premii, o campanie blogalinitiative.ro si ColecteazaSelectiv.ro


Daca ai intrat aici inseamna ca iti pasa! Campania pe care o facem cunoscuta poarta numele de "Transforma deseurile de ambalaje in premii"...da! ai auzit bine! Pe langa faptul ca vei demonstra respectul tau fata de mediul inconjurator, www.ColecteazaSelectiv.ro te va premia cu un FORD KA.  Pentru a participa la Campania Selectiva a celor de la EcoRom trebuie sa stiti ca:
  • Campania se desfasoara in perioada 25 Iunie - 28 Iulie
  • Punctele de corectare selectiva participante la campanie le gasiti AICI!
  • Persoanele participante la campanie va trebuie sa aduca la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899
  • Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 189
  • Lista oraselor care participa in actiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.
Sa nu uitam niciodata ca daca respectam mediul inconjurator, ne respectam pe noi...asa ca haideti sa fim noi promotorii bunului simt si sa punem sticlele in containerul verde, masele plastice in cel galben iar hartia in cel albastru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com