vineri, 28 mai 2010

FM2010: Sezonul 2009-2010 - Steaua locul 3

S-a terminat sezonul 2009/2010. Rapid (Marius) a luat campionatul, asa ca felicitari!!! si zi mersi ca daca nu i-o dadeam lui dinamo cu 2-0, nu puteai sa te bucuri :D.

Am inceput acest sezon cu gandul sa construiesc o echipa puternica. 90% din jucatori Stelei i-am vandut imediat ce au aparut oferte pentru ei.

Printre achizitiile reusite amintesc urmatoarele transferuri: Valeriu Gaman - 3mil e, Badou Kere - 1mil e, Mihai Costea - 300mii e, Andre Leao - 2mil e, Cristian Daminuta - 1mil e, Bomba:D! Gangioveanu - 1mil e, Super Transfer!!! Freddy ADU – 6 Milioane Euro (jucatorul meu preferat la cm).

Dezamagiri: Florin Costea – oferta de 6 mil e – cumparat de Ceahlau (Sorin) cu 8.5 mil e – Ceahlau a retrogradat J, Razvan Cocis – 2.7 mil e – in sezonul 2010/2011 il dau si gratis (astept oferte).

Jucatori pe care ii doresc pentru sezonul 2010/2011 sunt: Florin Costea (sa vad cine il ia, pentru ca odata ce Sorin a iesit din joc, calculatorul il va da pe cea mai mare oferta), Mirel Radoi, restu's secret :D.

In concluzie, sezonul 2009/2010, a fost unul foarte bun pentru Steaua, locul 3 - loc de Euro Cup, din doua motive: am reusit sa vand multi jucatori de care nu aveam nevoie si sa aduc jucatori de top (Freddy Adu) si tinand cont ca in tur eram pe locul 13 :D, am avut noroc :D…pazea! ca in perioada de transferuri pregatesc un transfer Bomba! iar obiectivul pentru urmatorul sezon este castigarea ligii si iesirea din grupele euro cup.

Statisticile le puteti vedea aici – dati click pe imagine:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com