duminică, 2 iunie 2013

Inca un zambet pentru copilul de langa tine daruit de 1 iunie copiilor de la Praslea si Harap Alb


In urma evenimentului organizat de Craciun, GrupACT (Robert D. si Ionut B.) a organizat pentru a doua oara campania "Daruieste un zambet pentru copilul de langa tine" cu ocazia zilei de 1 Iunie. Dupa experienta de ieri, ma simt mult mai apropiat si atasat de acesti minunati copii care in ciuda problemelor cu care se confrunta, au puterea sa zambeasca. Ba mai mult de atat, ne-au organizat o mica serbare in care au recitat poezii si ne-au dansat.

A fost o zi cu adevarat minunata nu numai pentru ca mi-am adus aminte de copilaria mea ci pentru ca am reusit sa cunosc noi prieteni, noi oameni cu suflete mari care au cunosc bucuria acestor copii si care sunt sigur ca de acum incolo le vor mai fi alaturi.

Pentru ca am deschis subiectul, vreau sa le multumesc inca o data celor ce ne-au fost alaturi si au sprijinit aceasta campanie: Hyundai Focsani - Nicu Braniste, Ramona Braniste si Dan Gaitanaru, Rix Coffe - Panaite Valentin, Eltramexim - Marian Statachi, Coafor Elegant, Tws Automotive si tuturor celor ce au ales sa isi pastreze anonimatul. De asemenea, partenerilor media... in primul rand Monitorul de Vrancea care mereu ne-a fost alaturi prin prezenta dnei Laura Breana, Ziarul de Vrancea prin Silvia Vrinceanu si vranceamedia prin Nita Mariela. Pe viitor ma astept sa fim tot mai multi ce ne vom uni fortele pentru a realiza fapte frumoase pentru suflete ce au nevoie de alinare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com