vineri, 3 februarie 2012

[INFO] Apocalipsa dupa Ialomitianu

In cadrul unui seminar organizat de Camera Consultantilor Fiscali din Romania, dl Ialomiteanu a tinut sa aduca cateva precizari care mi-a demonstrat inca o data, daca mai era cazul, ca in fruntea acestui Minister important se afla un politician si nu un profesionist (fiind fostul director DGFPBV). Spusele dansului sunt: "Până acum, cei de ANAF porneau de la ideea că toţi contribuabilii fac fapte de evaziune fiscală. Când te întâlneşti cu reprezentanţii firmelor şi consultanţii fiscali ajungi la concluzia că mulţi dintre aceşti sunt contribuabili cinstiţi. În urma acestor discuţii se schimbă părerea despre contribuabili şi noi trebuie să-i susţinem, pentru că ei sunt cei care alimentează bugetul. Ce putem face pentru ei? În primul rând trebuie să reducem timpul de plată a impozitelor". 

Dupa ce dl Ministru se trezeste la realitate in urma acestei intalniri, ma uimeste cu raspunsul pe care il ofera la intrebarea dansului pentru ca nu are nicio logica. Ce vrea sa spuna? Deci oamenii astia habar n-au ce se petrece cu aceasta tara. 

In continuare vine cu concluzia intalniri sale care te face sincer sa bufnesti in ras:  "numai aşa cei din ANAF revin cu picioarele pe pământ", iar angajaţii MFP "iau contact cu realităţile din piaţă". Pai atunci dl Blejnar ce atributii are la ANAF iar controalele MFP de cine sunt facute, nu de angajatii dansului? 

PS: MFP vs ANAF au anuntat in cadrul aceleasi conferinte ca se lucreaza la implementarea unui sistem prin care contribuabilul va putea să vadă online situaţia obligaţiilor fiscale şi a plăţilor efectuate. Sistemul va fi operabil in cateva saptamani. Asadar si prin urmare, dragi contribuabili dormiti linistiti caci dl Ialomiteanu se gandeste la voi!!!

via: gandul.info

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com