miercuri, 3 august 2011

[INFO] Noua versiune REVISAL 5.0 - versiunea de evaluare

Începând cu data de 1 august 2011, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor care doresc să testeze versiunea de evaluare a aplicaţiei informatice Revisal, actualizată în conformitate cu prevederile Hotarârii Guvernului nr. 500/2011.

Etapa de testare şi evaluare se va desfăşura în perioada 1 august 2011 - 8 august 2011.


1. REVISAL VERS. 5.0 - CLICK PENTRU A DOWNLOADA PROGRAMUL

2. GHID DE INSTALARE SI UTILIZARE - CLICK PENTRU A VIZUALIZA GHIDUL

Având în vedere scopul enunţat, versiunea Revisal.5.0 evaluare nu va avea disponibilă funcţionalitatea de generare şi transmitere a registrului!

Precizăm că, până la momentul publicării versiunii finale a noii aplicaţii Revisal, transmiterea registrului în format electronic către inspectoratul teritorial de muncă se va realiza utilizând versiunea curentă a aplicaţiei Revisal (v2.0.6) .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com