luni, 1 august 2011

[INFO] Comunicat ITM Bihor - Precizari suplimentare la Registrul Zilierilor

Începând cu data de 04.07.2011 agenţii economici care au solicitat/solicită, în scris, registre de evidenţă a zilierilor se pot prezenta la sediile ITM în vederea ridicării respectiv achiziţionării acestora.

Atenţie!La cerere şi contracost I.T.M. va proceda la eliberarea registrelor, reprezentanţilor legali ai angajatorilor sau persoanelor împuternicite, în scris, de către aceştia, în baza actului de identitate. Preţul unui registru cu T.V.A. este de 81,84 lei şi se va achita la casieria instituţiei.

Agenţii economici care au achiziţionat/achiziţionează de la I.T.M. registre de evidenţă a zilierilor, conform Legii 52/2011, au obligaţia de a proceda la completarea acestora cu toţi zilierii cu care au avut/au raporturi de muncă, în ordine cronologică.

- la completarea datelor de identificare ale părţilor
- în registrele de evidenţă a zilierilor se vor înscrie inclusiv zilierii cu care beneficiarii de lucrări au avut raporturi de muncă anterior intrării în posesie de la I.T.M. a Registrului de Evidenţă a Zilierilor (la coloana 6 respectiv 10 din registru se va menţiona numărul şi data registrului de evidenţă a zilierilor depus la I.T.M., în copie, pentru perioade anterioare datei de 01.07.2011)
- înscrierile se vor efectua numai cu cerneală sau pastă albastră, fără a lăsa pagini şi poziţii libere.
- orice modificare a datelor înscrise eronat se face prin tăierea cu o linie orizontală cu cerneală sau pastă roşie şi prin înscrierea datelor corecte de asemenea cu cerneală sau pastă roşie, lăsându-se vizibilă înscrierea anterioară şi prin aplicarea ştampilei şi semnăturii beneficiarului de lucrări.
- beneficiarul de lucrări va transmite către I.T.M. o copie a registrului, până în data de 5 a lunii următoare pentru luna anterioară, certificată „conform cu originalul”.

via: ITM Bihor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com