luni, 1 aprilie 2013

[EDITORIAL] Blogul econtabil.info a participat in acest weekend la intalnirea bloggerilor vranceni.


Duminica, am participat la blogmeetul Blogosferei Vrancene unde s-au strans o parte din bloggeri acestei comunitati. In cadrul acestui eveniment s-a analizat evenimentul "Ora pamantului", respectiv impactul media si rezultatele. De asemenea, s-a convenit sa fie implementate cateva reguli referitoare la modul de organizare a grupului si ce vor fi hotarate la urmatorul blogmeet al grupului. 

Cred ca aceste intalniri fac bine atat comunitati pe care o reprezentam cat si eventualelor evenimente ce vor urma sa vina. La aceasta intalnire au participat: Robert D. (www.econtabil.info si www.eblogauto.info), Ionut B., Madalina M., Alexandra T., Lucian T., Madalin B., Dan T., Tudorel B., Gabriel M. si Cristi I. Urmatorul evenimentul la care voi participa este cel organizat de Alin Ionita, www.punctulpevin.ro, unde vom vizita cramele Vincon Vrancea...suna destul de interesant. 

La final, dragii mei cititori va doresc un weekend cat mai calduros si lipsit de evenimente  fiscale neplacute. ;)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com