luni, 25 martie 2013

[EDITORIAL] Mesaj marca Base' via Facebook: Adio PD-L!

Sambata seara, am vazut pe posturile tv filmuletul dnului Comandant al Armatei Romane, T. Base' prin care anunta ca se desparte de PD-L... Mai oameni, ori suntem noi nebuni ori asta a luat-o pe pluta. Daca se intampla asa ceva in Europa, cred ca a doua zi acest om nu mai reprezenta o tara.

Dar ce a putut zice in mesajul lui iute si putin "furios" :)? Dnul Base' isi ia "adio" de la pdlisti ca ei fug cu urnele si nu accepta dreptul democratic al contestatiei. Interesanta abordare! Dar de ce nu vorbeste ca "Nuti a sa" a fost respinsa de 2400 de pdlisti (aproximativ 54%) si din acest motiv spune el ca nu mai vrea sa fie o piatra de moara pentru ei? DAR DE CE NU SPUNE CA 89% DIN VOTANTI ROMANIEI L-AU RESPINS, peste 7 milioane de romani nu-l mai vor. De ce nu ne spune si noua ADIO! :) Asa ca sa nu mai fiti o piatra de moara si pentru noi :)

In concluzie avem un om care a venit cu cel mai jenant mesaj "ever" si ce e cu adevarat dramatic este ca acest om conduce o tara si o armata. Acest om este rupt de realitate si din acest motiv trebuie sa isi depuna demisia sau sa fie suspendat imediat pentru ca prin actiunile sale prezinta un pericol pentru aceasta tara.

Pentru a vedea discursul Click aici!

2 comentarii:

Dan Trofin spunea...

strategic, Base a procedat bine, corect si imediat dupa ce jumatate din PDL i-a zis : PA !
cat despre imixtiunea in viata interna a fostului sau partid care incalca Constitutia : a cata oara este, mai stie cineva ?

Unknown spunea...

Base ori isi doreste sa fie eliminat cat mai repede pentru a reincepe atacurile sale or nu realizeaza ca prin aceasta actiune s-a eliminat din lumea politica.

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com