luni, 18 februarie 2013

" Timpul Frumusetii " CONCURS de 8 MARTIE! pentru doamne si domnisoare



Pentru astazi este Luni, inceput de saptamana, am placerea sa va anunt ca de 8 Martie, GrupACT si Coafor Elegant (Focsani) invita toate doamnele si domnisoarele la concurs.

Premiul are menirea de a pune in evidenta frumusetea oricarei femei si consta intr-un pachet ce contine un tuns, coafat si o manichiura la alegere. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faceti este sa dati LIKE paginei de Facebook, GrupACT (http://www.facebook.com/GrupACT), si SHARE PUBLIC la poza concursului.

Perioada in care se desfasoara acest concurs este 17 Februarie – 6 Martie, ora 20:00. Castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.org, iar numele ei va fi facut public in data de 7 Martie pe la ora 12.

De asemenea, mai trebuie sa va spun ca acest concurs se adreseaza celor cu varsta minima de 14 ani implinita si cu domiciliul in judetul Vrancea.

Bafta participantelor! 

P.S: Pentru mai multe detalii despre Coafor Elegant, va invitam sa accesati site-ul acestuia www.coaforelegant.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com