miercuri, 3 octombrie 2012

"Mai am 3 lei in cont"...HAIDETI SA AJUTAM O DRAMA A OLTCHIMULUI...MARINELA PLESEA!!!


"Mama a sapte copii, ea locuieste, impreuna cu cei trei mai mici, intr-o colonie de muncitori la 10 kilometri de Ramnicu-Valcea.

Miercuri, femeia nu mai avea in cont decat 3 lei si in suflet nicio speranta. Ministrul Muncii a declarat ca dupa anchete riguroase ii va ajuta pe muncitorii de la Oltchim aflati in situatii limita. Dar criteriile sunt stricte.
In casa Marinelei nici covoare nu mai sunt. Tot ce s-a putut vinde s-a dat pentru mancare si medicamente. 

Am fost la bancomat. Mai am 3 lei. Nu ma gandesc decat la copii, acasa, pentru ca stiu cum ii las. Am plecat cu gandul ca plec de acasa si nu stiu daca ma mai intorc, spune Marinela.

Fetita de 12 ani tine strans, in mana mica, telefonul mobil: nu poate forma decat un numar, 112, pentru ca nu mai are credit pe cartela."



articolul complet il gasiti AICI!

via: stirileprotv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com