luni, 11 noiembrie 2013

[INVITATIE] Eveniment caritabil: GrupACT va invita sa strangem cadouri pentru Centru de Recuperare si Reabilitare Jaristea

Vreau sa ii anunt pe cei ce participa si cei ce si-au anuntat intentia de a participa la campaniile caritabile pe care le organizez impreuna cu prietenul meu Ionut B. ca in seara asta vom posta pe pagina noastra: https://www.facebook.com/GrupACT, informatii privind vizita noastra din 30.11.2013 (sambata) la Centru de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Jaristea. 

Am ales acest centru pentru ca in cursul anului am primit invitatia de ai vizita si am ramas impresionat de problemele cu care acestia se confrunta...asa ca hai sa strangem putin randurile si le oferim acestor oameni putin dragoste din partea noastra. De asemenea, cei ce doresc sa ofere in continuare cadouri copiilor din Centrul "Praslea si Harap Alb", ma pot contacta pentru  a programa o zi in care sa ii vizitam (tel: 0765.48.18.18).


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com