miercuri, 10 noiembrie 2010

Ajutati-l pe Daniel! Se lupta cu cancerul la doar 3 ani.


Poate că îngeraşul său păzitor a adormit o clipă. Poate că, pentru un moment, steluţa lui norocoasă a plecat să strălucească deasupra altui copilaş. Ori, cine ştie, poate că instanţa divină a dat pur şi simplu un verdict destinat altcuiva, şi cuibărit în trupuşorul lui Daniel dintr-o... regretabilă eroare a sorţii: bolnav de cancer. La doar trei ani, un băieţel din Gugeşti a trebuit să înveţe ce înseamnă durerea, suferinţa. Să facă faţă seriilor de citostatice. Şi, de parcă n-ar fi fost destul, să simtă cum în existenţa lui îşi face loc întunericul. Sărăcia. Foamea. Singurătatea...

Solidaritate pentru un băieţel

Medicii fac tot ce ţine de ei pentru ca Daniel să învingă boala... Haideţi să-l ajutăm şi noi să suporte mai uşor această luptă! Cine doreşte să-i dăruiască orice i-ar face suferinţa mai uşoară, se poate adresa direct părinţilor săi, la numerele de telefon 0237.250241 sau 0767.997509.

Totodată, orice om care nu se rezumă la a spune doar „Doamne fereşte!“ după ce a aflat povestea lui Daniel, orice om care înţelege sufe-rinţa acestui băieţel poate depune bani în contul deschis de mama lui la Banca Transilvania: RO83BTRL04001201247481XX. Daniel merită o minune. Iar minunea se poate împlini doar prin noi!

Mai multe vedeti in articolul din Monitorul de Vrancea: CLICK AICI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Important: Continutul site-ului eContabil.info poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului este posibila numai cu acordul prealabil scris al nostru. Informatiile cuprinse in acest site au un caracter informativ general, cu titlu gratuit, si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul eContabil.info nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un cititor al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site.
Copyright © 2007-2013 eContabil.info si drilearobert.blogspot.com