Se pare ca cei de la Activision si-au gasit luna norocoasa dupa ce in noiembrie 2008 au lansat COD: World at War si in 2009 Modern Warfare 2.
sâmbătă, 9 ianuarie 2010
Ce am terminat COD Modern Warfare 2...sa aud ca anul acesta apare COD 7
Se pare ca cei de la Activision si-au gasit luna norocoasa dupa ce in noiembrie 2008 au lansat COD: World at War si in 2009 Modern Warfare 2.
joi, 7 ianuarie 2010
With love from Havana Lover :D
Asta-i culmea! Raspuns de elev de clasa 11
Psihologul Cristian Andrei binecunoscut românilor din emisiunea "Lecţii Particulare" de la Radio 21 a fost acuzat la Realitatea TV de distrugere de către "vigilentul" Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, care la rându-i era prezent în platou şi l-a văzut pe psiholog când a rupt în direct o bancnotă de 50 de euro. Gestul lui Cristian Andrei s-a dorit a fi unul simbolic dorind să arate că banii nu au voie să altereze adevăratele valori umane. Incidentul s-a petrecut într-o emisiune pe tema cizmei cu 40.000 de euro aruncată la gunoi de un cuplu neglijent şi descoperită de o femeie sărmană care s-a ales cu dosar penal. Doctorul Cristian Andrei a luat apărarea necăjitei cu dosar penal spunând că din perspectivă psihologică femeia merită clemenţă, fiindcă nu a făcut un act imoral. Din dorinţa de a atrage atenţia privitorilor de TV că umanitatea are nevoie de relaţii interumane sănătoase, Cristian Andrei a sfâşiat bancnota în două. Aflat de cealaltă parte a mesei, poliţistul Christian Ciocan a mustăcit bucuros că l-a surprins pe psiholog în timp ce săvârşea în direct infracţiunea de distrugere a unei fracţiuni din masa monetară a Uniunii Europene. Mai jos aveţi dialogul omului legii cu cel care a comis "infracţiunea":
C.C.: (întreupându-l şi dând mustrător din cap): "Nu"
C.A.: "Este important să aveţi valori umane adevărate cu dvumneavoaystră şi nu astfel de hârtii".
C.C. : (întrerupându-l iarăşi) "Nu nu, vă aparţin, trebuie să intervin. Îmi pare rău că trebuie să vă spun, este o infracţiune de distrugere, săvârşită în direct".
C.A. : (surprins): "A cui?"
C.C.: "Pentru că nu puteţi distruge un bun care nu vă aparţine".
C.A. : (uimit) "Păi ăştia sunt banii mei".
C.C. : (şmecher) "Nu, nu sunt banii dumneavoastră. Fac parte din masa monetară a unui popor".
Cosmin Prelipceanu: "A cărui popor?... că sunt euro. Sunt 12 ţări care au euro".
C.A. : "Pot să-i pun într-o cizmă şi dacă-i arunc e mai bine?"
C.C. : "Să vă spun ceva şi dacă vă distrugeţi propriul apartament sau propria maşină săvârşiţi infracţiunea de distrugere. Până la urmă şi Napoleon, dacă ar fi să ne întoarcem în istorie, spunea că în Franţa sunt atâtea legi încât dacă ai ieşit pe stradă ajungi la puşcărie. Trebuie să învăţăm aceste legi, trebuie să învăţăm să le respectăm. În felul ăsta se merge mai departe în societate". Ulterior Christian Ciocan a recunoscut că nu ştie nici el "câte legi are România", însă a ţinut să sublinieze că "trebuie să învăţăm să le respectăm, nu să le ştim. Necunoaşterea legii nu te absolvă de răspunderea penală". De asemenea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat că nu ştie câte cazuri de sancţionare a unor cetăţeni români care au rupt bancnote sau au distrus monede punându-le pe şinele de tramvai sau de tren. Surse din Poliţie ne-au mai spus sub protecţia anonimatului că psihologul a scăpat de data asta basma curată.
sursa: www.gandul.info